Om oss

Pinsekirka Flekkefjord

Pinsekirka Flekkefjord (PK) ble startet på begynnelsen av 80-tallet, og består i dag av ca. 180 medlemmer, stort og smått. Vi er endel av Pinsebevegelsen i Norge og har er godt samarbeid med de andre kirkene i byen. Vi er en ung og levende kirke med en visjon om å gjøre Jesus synlig i kraft og kjærlighet.

 

Ledelse

Menigheten ledes av vår pastor Christoffer Egeland og Stine Helene Egeland. Sammen med pastorparet står et lederskap bestående av Rasmus Sand Hansen, Arild Egeland, Samantha Afsheen Dean, Anne Gerd Røynestad Omdal og Espen Stallemo.

 

Møter

Hver søndag samles alle genereasjoner til Gudstjeneste kl.11.00. Vårt hovedfokus er å tilrettelegge for den oppvoksende generasjon, og vi er bevisst på at barn og unge skal oppleve å være en viktig del av våre møter. Vi har storsamlinger ca. 1 gang i mnd. der møtet er tilrettelagt for alle generasjoner.

Vi bruker mye tid i bønn og tilbedelse, og forkynnelsen er inspirerende og relevant.

Våre Gudstjenester holdes i lokalene til Flekkefjord bedehus.

 

Englevakten City

City ble startet sommeren 2012, og tok over stafettpinnen til bussen. I dag er City en plass hvor vi deler ut mat, klær og husholdningsutstyr til mennesker som trenger det.

 

Englevakten Café:

Cafeen ble åpnet i 2009 i et lite bygg i elvegaten. i Mai 2021 flyttet vi driften inn i Kirkegaten 31. Cafeen har sitteplasser til ca 60 personer.  Bogda Kubas er daglig leder.
 

 

Misjon

Vi ønsker å leve opp til Jesu befaling om å gå ut i all verden, og støtter derfor 3 forskjellige arbeid:


Thailand
Det ene prosjektet er en lokal pastor i Thailand. Hun jobber med å hjelpe burmesere som flykter fra Myanmar til Thailand. De fleste av disse er barn og unge. Hun gir dem husly, mat og trygghet. Vi har besøkt henne én gang, og vært med på omvisning i områdene hun jobber i. Vu er så takknemlige for arbeidet hun står i, og støtter henne med glede.

Euromission
Tormod og Margitt Bakkevold driver et arbeid som har som mål å nå Europeiske byer som ikke har evangeliske kristne. Årlig får vi besøk fra Tormod og Margitt som deler om hva de står i, og hva som har skjedd den siste tiden. Du kan lese mer om det inspirerende arbeidet de driver her.

Troens Bevis
Vi er partnermenighet med arbeidet som drives ut i fra Sarons Dal, og vi er takknemlige for å kunne stå sammen om arbeidet for den unådde verden.
Trykk her for å lese mer om det fantastiske arbeidet de står i.

 

Vi tror

Du kan lese mer om vårt trosgrunnlag og praksis ved å trykke her

 

Powered by Cornerstone