Om oss

Pinsekirka Flekkefjord

Pinsekirka Flekkefjord (PK) ble startet på begynnelsen av 80-tallet, og består av ca. 170 medlemmer, stort og smått. Vi er endel av Pinsebevegelsen i Norge og har er godt samarbeid med de andre kirkene i byen. Vi er en ung og levende kirke med en visjon om å gjøre Jesus synlig i kraft og kjærlighet.

 

Ledelse

Menigheten ledes av vår pastor Christoffer Egeland og Stine Helene Egeland. Sammen med pastorparet står et lederskap bestående av Gosia Tytyk, Rasmus Sand Hansen, Lydia Mukendi og Arild Egeland.

 

Møter

Hver søndag samles alle genereasjoner til Gudstjeneste kl.12.00. Vårt hovedfokus er å tilrettelegge for den oppvoksende generasjon, og vi er bevisst på at barn og unge skal oppleve å være en viktig del av våre møter. Vi har familiegudstjenester ca. 1 gang i mnd. der møtet er tilrettelagt for alle generasjoner.

Vi bruker mye tid i bønn og tilbedelse, og forkynnelsen er inspirerende og relevant.

PK inneholder en fin kirkesal med plass til ca. 140, i tillegg til kjellerstue, kontorer og egen enebolig ved siden av kirkebygget. Lovsangs- og bønnemiljøet er blitt et kjennetegn for Pinsekirka, og våre møter preges av mye bønn og tilbedelse. Vi har babyloft med direkte bilde og lyd fra møtet, og søndagsskole og dissippelskole under talen for de yngste.

 

Englevakten City

City ble startet sommeren 2012, og tok over stafettpinnen til bussen. I dag er City en plass hvor vi deler ut mat, klær og husholdningsutstyr til mennesker som trenger det.

 

Englevakten Café:

Cafeen ble åpnet i 2009. Lokalene er smakfult innredet med preg av en god atmosfære og serverer meget god mat og kanskje byens beste kaffe. Det er plass til ca. 35 gjester. Bogda Kubas er daglig leder.
 


Pinsekirka Lydsystemer

Menigheten har også en egen teknisk avdeling Pinsekirka Lydsystemer, som er ansvarlig for det tekniske under møtene og i tillegg driver utleie av lydtjenester til store og små arrangement. Avdelingen består av ca. 10 teknikere, riggere og administratorer. Avdelingen har nylig foretatt store nyinvesteringer og innehar det beste lydanlegget i regionen.

 

Misjon

Vi ønsker å leve opp til Jesu befaling om å gå ut i all verden, og støtter derfor 3 forskjellige arbeid:


Thailand
Det ene prosjektet er en lokal pastor i Thailand. Hun jobber med å hjelpe burmesere som flykter fra Myanmar til Thailand. De fleste av disse er barn og unge. Hun gir dem husly, mat og trygghet. Vi har besøkt henne én gang, og vært med på omvisning i områdene hun jobber i. Vu er så takknemlige for arbeidet hun står i, og støtter henne med glede.

Euromission
Tormod og Margitt Bakkevold driver et arbeid som har som mål å nå Europeiske byer som ikke har evangeliske kristne. Årlig får vi besøk fra Tormod og Margitt som deler om hva de står i, og hva som har skjedd den siste tiden. Du kan lese mer om det inspirerende arbeidet de driver her.

Troens Bevis
Vi er partnermenighet med arbeidet som drives ut i fra Sarons Dal, og vi er takknemlige for å kunne stå sammen om arbeidet for den unådde verden.
Trykk her for å lese mer om det fantastiske arbeidet de står i.

 

Vi tror

Du kan lese mer om vårt trosgrunnlag og praksis ved å trykke her

 

Powered by Cornerstone