Gudstjenester kl.12.00

Gudstjenester for alle generasjoner

Hver søndag er det Gudstjeneste i Pinsekirka, og vi samles kl.12.00 for å lovsynge og tilbe Gud sammen. Vi ønsker at mennesker skal få et møte med Jesus gjennom sang, musikk og inspirerende og livsnære taler. Våre Gudstjenester er fulle av håp og tro, og vi lengter etter at mennesker skal forstå hvem de er i Jesus. 
 

For de yngste

Vi elsker å ferie Gudstjenesten sammen med alle generasjonene, men for at de yngste i blant oss skal oppleve å få bli kjent med Jesus på en måte som de kan forstå, har vi et paralellt opplegg under talen.

Søndagsskolen
Søndagsskolen er for barn fra 3år og opp til 4.klasse. Her er det mye sang og musikk, tegning, matlaging, og lek og morro. Her formidler vi Jesus på en praktisk og kreativ måte som gjør det enkelt for barna og "ta med seg" Jesus i hverdagslivet. Barna lærer å be sammen, de blir undervist i de klassiske bibelfortellingene, og av og til øves det inn sanger som barna presenterer for hele kirken.
 

Disippelskolen
Disippelskolen er tilrettelagt for juniorer som etterhvert vil oppleve at søndagsskolen begynner å bli litt barnslig. Dette er for barn mellom 5.klasse og 9.klasse. Disippleskolen samles også under talen på møtet, og her vil livet som kristen og livet sammen med Gud formidles på en måte som gjør det enkelt å forstå. Dette er en populær samlingsplass, og det gjør at Gudstjenestene, som for mange juniorer kan oppleves som "kjedelige" eller lite relevante, får en samlingsplass hvor ting blir presentert og gjort på en måte som er forståelig og attraktivt for denne aldersgruppen. 

Babyloftet
På loftet i kirken er det et rom for de som har barn mellom 0-3 år. Her overføres lyd og bilde fra møtet, slik at foreldre med barn som vil leke kan få sitte å ta del i møtet.

Velkommen til Gudstjeneste!

Powered by Cornerstone